Καλωσήρθατε

Τα studios - διαμερίσματα Pitsa και George είναι κτισμένα σε μια καταπληκτική τοποθεσία στο Μπατσί και προσφέρουν ασύγκριτη θέα στα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Είναι μια οικογενιακή επιχείρηση και κύριο μέλημα μας είναι η παροχή υπηρεσιών ποιότητος, η φιλικότητα και η εξυπηρέτηση ώστε οι φιλοξενούμενοι μας να ξανάρθουν με τους φίλους τους.

Villa Pitsa & Villa George

Ανακαλύψτε τα καταλύματά μας στην Άνδρο

Η Villa George διαθέτει 5 δίκλινα δωμάτια στον πρώτο όροφο, με δυνατότητα προσθήκης τρίτου κρεβατιού. Η Villa Pitsa διαθέτει τέσσερα δίκλινα δωμάτια με τις ίδιες παροχές στον πρώτο όροφο, και δύο διαμερίσματα στον δεύτερο όροφο τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τέσσερα άτομα. Το κάθε διαμέρισμα έχει δύο μπαλκόνια με θέα στο Αιγαίο.

Τα δύο κτίρια βρίσκονται κοντά σε στάση λεωφορείου, σε σούπερ μάρκετ, φούρνο,και ταβέρνα. Λειτουργούν όλο το χρόνο.

Μόλις 300 μέτρα από το κέντρο του Μπατσίου

Ανακαλύψτε την πανέμορφη Άνδρο

Η Άνδρος βρίσκεται μόλις 2 ώρες απο τη Ραφήνα με συμβατικό πλοίο και το Μπατσί απέχει 7 μόλις χλμ απο το λιμάνι του Γαυρίου. Η Villa Pitsa βρίσκεται συγκεκριμένα στη περιοχή Στιβάρι 300 μέτρα απο το κέντρο του Μπατσίου. Κοντά στη Villa Pitsa & George, θα βρείτε εναν καταπληκτικό απάνεμο κολπίσκο για να κολυμπήσετε και να απολαύσετε υπέροχα ντόπια παραδοσιακά πιάτα στο διπλανό ταβερνάκι.